Produkter

Boos Reinigungsanlagenbau GmbH mener, at NGI-lejehuse understøtter fødevaresikkerheden i deres applikationer

Produceret for Boos Reinigungsanlagenbau
Bryggeri

Boos Reinigungsanlagenbau GmbH udvikler og producerer individuelle rengøringsanlæg samt transportteknologi til kunder i føde- og drikkevareindustrien.

Beskyttelse af kuglelejet inde i et tæt forseglet lejehus

En vigtig egenskab ved NGI-lejet er den P69K-beskyttelsesgrad, der garanterer en fuldstændig beskyttelse af kuglelejet inde i et tæt forseglet lejehus, hvilket forhindrer smøremidlet i at blive skyllet ud.

”Med NGI-lejehusene har vi fundet en hygiejnisk optimal løsning, der understøtter fødevaresikkerheden i vores applikationer tilstrækkeligt."

Raphael KasperProcess Technology og Project Manager, Boos Reinigungsanlagenbau GmbH

Læs casen fra vores kunde Boos Reinigungsanlagenbau GmbH
og få en vigtig læring!

Udfordringen

Hos Boos har vi et stort fokus på at optimere vores systemers hygiejniske design og dermed øge fødevaresikkerheden. Mange lejer understøtter ikke dette mål i tilstrækkelig grad.
Samtidig er vi opmærksomme på den udfordring, der ligger i, at smøremiddel generelt skylles ud af lejerne, og det kræver løbende vedligeholdelse i form af smøring og øger risikoen for, at utilstrækkelig smøring forårsager lejesvigt og behov for udskiftning. Alt sammen dyre og tidskrævende foranstaltninger for vores kunder.

Løsningen

Med NGI-lejehusene har vi fundet en hygiejnisk optimal løsning, der understøtter fødevaresikkerheden i vores applikationer tilstrækkeligt.
Desuden er en vigtig egenskab ved NGI-lejet den IP69K-beskyttelsesgrad, der garanterer en fuldstændig beskyttelse af kuglelejet inde i et tæt forseglet lejehus, hvilket forhindrer smøremidlet i at blive skyllet ud.

Resultatet

Takket være NGI-lejehusenes konstruktionsegenskaber er lejet tilstrækkeligt smurt i hele dets levetid, vedligeholdelse er ikke nødvendig, og risikoen for lejesvigt er betydeligt reduceret.
Disse fordele understøtter vores værditilbud og er meget værdsatte blandt alle vores kunder.
Desuden passer NGI-lejerne rigtig godt til vores systemers optik i høj kvalitet.

Tilmeld dig og få cases i din indbakke

Vil du høre flere inspirerende cases? Tilmeld dig for at modtage cases direkte i din indbakke.

Når du bekræfter ved at trykke "Få aktuelle cases", siger du ja til at modtage en e-mail fra os med nye og spændende cases. Du bekræfter også, at du har læst og accepteret vores vilkår for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig fra at få historier ved at klikke på afmeldingslinket, der er inkluderet i hvert nyhedsbrev.

 

 

Vi er her for at hjælpe dig

Alle NGIs produkter er på lager og disponible til forsendelse fra dag til dag. Vores leveringstid er 3-4 dage i hele Europa.

NGI er en erfaren sparringspartner, og vi er vant til at tage dialogen med maskinbyggere. Ring til os og få en uforpligtende snak om dine hygiejniske komponenter.

Jacob Trolldenier
Jacob Trolldenier
Sales

Scandinavia UK & Ireland


D: +45 96 32 75 48

M: +45 60 13 37 43

jat|ngi-global.com

Filip Knudsen
Filip Knudsen
Sales

Denmark


M: +45 48 88 31 31

fkn|ngi-global.com

Anders Kjær
Anders Kjær
Sales & Team leader

Scandinavia UK & Ireland


D: +45 38 41 75 27

M: +45 29 81 10 17

akj|ngi-global.com

Ved du ikke, hvem du skal kontakte?

Lad os kontakte dig