Produkter

Se den komplette Speakers Corner-præsentation på Anuga FoodTec 2024

Se præsentationen om "konkurrenceevne indenfor hygiejnisk maskinudstyr" nedenfor

Torsdag den 21. marts holdt vores CCO, Niels Vindsmark, en præsentation på Speakers Corner under Anuga FoodTec. Fokus for hans tale var på at forbedre konkurrenceevnen inden for den hygiejniske fremstillingsindustri.

Læs en kort forsmag på præsentationen og få adgang til hele videoen nedenfor:

Den hygiejniske fremstillingssektor, der er en integreret del af fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien, vokser gennem et fokus på hygiejnisk design. Denne tendens forbedrer fødevaresikkerheden og optimerer ressourceforbruget i rengøringsprocesser, hvilket understreger vigtigheden af at forebygge kontaminering og forbedre effektiviteten.

For både maskinbyggere og fødevareproducerende virksomheder (brugere af maskinerne) er det afgørende at være på forkant med tendenser som hygiejnisk design. At omfavne disse tendenser er nøglen til konkurrencefordele og sikrer en effektiv, sikker og bæredygtig produktion.

OEM'er har diskuteret begrebet hygiejnisk design i lang tid. Med den voksende vægt på hygiejne i F&B-branchen har regler og lovgivning gjort det til et afgørende aspekt.

Det er ikke længere nok blot at overveje eller diskutere det; det er bydende nødvendigt at handle. For at få yderligere indsigt anbefaler vi, at du ser hele Speakers Corner-præsentationen af CCO Niels Vindsmark på Anuga FoodTec.