Produkter

Identificering af problemet og levering af løsningen

Produceret for Ecolab
Mejeriprodukter

Ecolab er førende globalt indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggende løsninger og tjenester. Hver dag hjælper vi med at gøre verden renere, sikrere og sundere – og vi beskytter mennesker og vigtige ressourcer.

Ecolab blev inddraget for at finde årsagen til et alvorligt listeria-udbrud

En specialist fra Ecolab besøgte anlægget og fandt flere punkter, der kunne forbedres. Nogle af disse var relateret til maskinkonstruktionen.

Læs mereLæs mindre

”At være en del af BOPP vil give os mulighed for at tilbyde vores kunder rådgivning om hygiejnisk design, hvordan de kan løse specifikke problemer i deres produktion med hensyn til hygiejnisk design, naturligvis korrekt kombineret med Ecolab-rengøringsprocedurer."

Michael StavadEuropæisk applikationsspecialist for fødevarer, Ecolab

Udfordringen

En af Ecolabs kunder blev ramt af et alvorligt listeria-udbrud på en europæisk fabrik. De inddrog Ecolab for at finde frem til problemet og pege på en mulig løsning.

Løsningen

En specialist fra Ecolab besøgte anlægget, og han fandt flere punkter, der kunne forbedres. Nogle af disse var relateret til maskinkonstruktionen. Mange maskiner blev f.eks. ikke bygget med hygiejnisk optimerede komponenter. Takket være Ecolabs deltagelse i BOPP – NGI's Brand Owner Partnership Programme – kunne specialisten ikke blot identificere problemet, men også pege på en løsning. Maskinerne fik eftermonteret hygiejniske og rengøringsvenlige, certificerede maskinsko fra NGI.

Resultat

Ecolabs kunde fik tilbudt en hurtig og effektiv løsning på sit problem, og efterfølgende har kunden bedt maskinbyggere om at kontakte NGI for at sikre, at maskinerne fremover leveres med NGI's certificerede komponenter. NGI er således blevet inddraget som en foretrukken leverandør af certificerede maskinsko og som ekstern ekspert i hygiejnisk design.

Tilmeld dig og få cases i din indbakke

Vil du høre flere inspirerende cases? Tilmeld dig for at modtage cases direkte i din indbakke.

Når du bekræfter ved at trykke "Få aktuelle cases", siger du ja til at modtage en e-mail fra os med nye og spændende cases. Du bekræfter også, at du har læst og accepteret vores vilkår for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig fra at få historier ved at klikke på afmeldingslinket, der er inkluderet i hvert nyhedsbrev.

 

 

Vi er her for at hjælpe dig

Alle NGIs produkter er på lager og disponible til forsendelse fra dag til dag. Vores leveringstid er 3-4 dage i hele Europa.

NGI er en erfaren sparringspartner, og vi er vant til at tage dialogen med maskinbyggere. Ring til os og få en uforpligtende snak om dine hygiejniske komponenter.

Jacob Trolldenier
Jacob Trolldenier
Sales

Scandinavia UK & Ireland


D: +45 96 32 75 48

M: +45 60 13 37 43

jat|ngi-global.com

Filip Knudsen
Filip Knudsen
Sales

Denmark


M: +45 48 88 31 31

fkn|ngi-global.com

Anders Kjær
Anders Kjær
Sales & Team leader

Scandinavia UK & Ireland


D: +45 38 41 75 27

M: +45 29 81 10 17

akj|ngi-global.com

Ved du ikke, hvem du skal kontakte?

Lad os kontakte dig